Storitve in Paketi

Sprehodite se skozi različne pakete fotografiranj; od družinske do poročne in še kakšne fotografije, uživajte v trenutkih, ki smo jih skupaj ujeli in jih ohranili za večnost. Bi tudi vi želeli imeti tako ohranjene spomine?

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

Verjamem, da imate na telefonu ogromno selfijev, kaj pa takšne fotografije, kjer ste prisotni vsi člani družine? Od prvih trenutkov življenja do rojstnih dni in ostalih pomembnih trenutkov? Poglejte si mojo ponudbo.

Nosečnice

Kaj lepšega je od tega, ko zagledaš plus? Ko se zaveš, da v tebi raste novo življenje … Pa prvo brcanje dojenčka v trebuščku, kolcanje malega bitja … Opazovanje čudeža, ki raste v tebi in te počasi spreminja v mamo. Partnerjevo navdušenje vedno, ko mu uspe začutiti, kako dojenček brcne, njegovo petje in poljubljanje trebuščka? Nepozabno obdobje. Dovolite, da za vas ujamem najlepše spomine na obdobje, ki v življenje prinese toliko novega, neznanega, a zagotovo lepega.

Predlagam, da fotografiranje opravimo med 30. in 36. tednom nosečnosti.

Cena od 90 eur naprej

Novorojenčki

Se še spomnite trenutka, ko so vam malo bitje prvič položili v roke? Ko sta pogledala, komu je podoben ali podobna? Ko sta jo/ga prvič poljubila in stisnila v objem? Točno takšna občutja želim ustvariti za vas na fotografijah, da se boste lahko spominjali, kako majhno bitjece je bil vaš otrok. Priporočam, da fotografiranje dojenčka opravimo prvih štirinajst dni, ko male štručke še najlepše spijo.

Rojstnodnevniki

Novorojenček postane dojenček, ta malček, nato pa kar naenkrat najstnik. Verjetno se najbolj spomnite pihanja prve svečke, a tudi druge niso nič manj pomembne. Bi tudi vaš otrok želel poskusiti kos tortice in uživati v mehurčkasti kopeli? Ali pa bi želeli ustvariti portrete kot spomin na rojstni dan?

Cena od 90 eur naprej

Družine

Pomeni isto kot akcija. Vedno se nekaj dogaja, nikoli ni dolgčas. Od smeha do joka, od jutra do večera. Skupaj z vami se trudim ujeti spontane trenutke, ki kažejo na vašo povezanost, igrivost in neskončno ljubezen.

Cena 90 eur

Sveti krst

Prvi zakrament, ki ga prejme otrok. Ob njem ponosno stojita starša, boter ali botra ali pa kar oba in opazujeta, kako malček postane božji otrok. Če bi tudi vi radi ohranili takšne spomine, se lahko odločite za mini ali maksi paket.

Cena od 100 eur naprej

POROČNO FOTOGRAFIRANJE

Dan, ki je eden pomembnejših v življenju posameznika, dveh posameznikov. Dan, ki se zapiše v večnost. Dovolite mi, da smo del njega in ustvarjamo spomine, na katere se boste čez leta, desetletja radi spomnili.

Zaroke

Prvi korak k pripravam na poroko. Dragi moji mladoporočenci, vsi, s katerimi bom preživela celotni dan, imate v ponudbi poročnega fotografiranja tudi zaročno, kjer povadimo poze, se navadimo en na drugega, da potem na veliki dan vse gladko poteka.

Cena 90 eur

Poroke

Poroka je zagotovo eden pomembnejših dni v življenju, dan, ki bi si ga naj zapomnili za vedno. Dovolite mi, da smo del vajine poročne pravljice od priprav do razreza torte ali prvega plesa.

Cena po dogovoru

OSTALO

 

Prazniki

Za vas ustvarjamo ob različnih pomembnih praznikih, kot so materinski dan, velika noč, valentinovo, božič …

Cena od 40 eur naprej

Pari

Želita imeti fotografije za spomin na vajino ljubezen? Na vse te iskrice, metuljčke v trebuhu, iskrene objeme in nasmehe? Vabljena.

Cena 90 eur

Posebne priložnosti
Izdelki

TISKOVINE

Fotografija, ki jo natisnemo na papir ali platno ponovno zažari. Pripovedovati začne novo zgodbo, podoživljati začnemo vse tiste doživete trenutke, ki smo jih ujeli v objektiv. Vedno znova in znova. Priporočam vam, da si privoščite fotografije tudi v tiskani obliki, ne le v digitalni. Prepričana sem, da boste ob njih zažareli. Poleg tega pa vam ponujam še ostale tiskovine; vizitke, vabila, zahvalnice.

Moje delo

Za fotografiranje se odločimo, ko želimo da naš spomin zavedno ostane nekje, zapisan na papirju, da ne zbledi. Za nas ustvarjaš zares posebne spomine, kateri se nam vtisnejo globoko v srce.. Vedno znaš izbrati pravi trenutek, pravo besedo, ustrežeš vsaki naši želji.. Vsak tvoj korak se vidi, da je narejen s srcem. ❤️ Le tako naprej.. 🐞

~ Sara

Odlična fotografinja s profesionalnim pristopom. Spontane trenutke stke v iskreno zgodbo in tako zapiše najlepši spomin v okvir.

~ Tjaša

Thanks to Mirable, who captured our beautiful moments so many times and made them really mirable with their package of professionalism, simplicity and whole dedication to it!

~ Valentina

Želite videti več?

Galerija
Storitve
Blog

Podatki

Mirable, fotografija, Katja Pucko, s. p.
MŠ: 8571538000
DŠ: 70717125 
Nismo DDV zavezanec.
Vpis v AJPES: 316-07-06057-2019/2

Sledite mi

Pišite mi