Katja Pucko

FOTOGRAF

 

O meni

Sem oseba z veliko hobiji … In eden izmed teh je prerasel v nekaj več. V to, da ustvarjam spomine tudi za druge, da lovim trenutke in v tem neizmerno uživam. Rada imam belo barvo, svežino in sprehode. Svoje navdušenje nad fotografiranjem sem odkrila že proti koncu osnovne šole, ko sem dobila prvi zrcalno-refleksni fotoaparat. Ljubezen je od takrat samo rasla in se stopnjevala, jaz pa sem s tečaji in samoizobraževanjem svoje znanje poglabljala in širila. Verjamem, da se nikoli ne nehamo učiti, zato se trudim še naprej. In hvala vam, da mi dajete možnost rasti.

V prostem času sem najraje z družino, z mojima navihančkoma in možem, ki so mi v nenehen navdih.

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

Verjamem, da imate na telefonu ogromno selfijev, kaj pa takšne fotografije, kjer ste prisotni vsi člani družine? Od prvih trenutkov življenja do rojstnih dni in ostalih pomembnih trenutkov? Poglejte si mojo ponudbo.

POROČNO FOTOGRAFIRANJE

Dan, ki je eden pomembnejših v življenju posameznika, dveh posameznikov. Dan, ki se zapiše v večnost. Dovolite mi, da smo del njega in ustvarjamo spomine, na katere se boste čez leta, desetletja radi spomnili.

OSTALO

V svoj objektiv lovim tudi vse ostale trenutke, kar tako … Ker se par odloči, da bi rad ohranil spomine ali pa se bliža kakšen praznik oz. je potrebno fotografirati kakšen izdelek …

Povežite se z mano na socialnih omrežjih

Če želite biti v koraku z mojim trenutnim ustvarjanjem, mi sledite na Facebook stran in Instagramu.

Želite videti več?

Galerija
Storitve
Blog

Podatki

Mirable, fotografija, Katja Pucko, s. p.
MŠ: 8571538000
DŠ: 70717125
Nismo DDV zavezanec.
Vpis v AJPES: 316-07-06057-2019/2

Sledite mi

Pišite mi