Varovanje osebnih podatkov

O varovanju osebnih podatkov si preberite v nadaljevanju tega zapisa.

 

Komunikacija

Katja Pucko s. p. bo z uporabnikom stopila v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1.

Oglasna elektronska sporočila Katja Pucko s. p. bodo vsebovala naslednje sestavine:

  • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
  • pošiljatelj Mirable Photography bo jasno razviden,
  • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
  • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
  • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Katja Pucko, s. p. izrecno spoštovala,
  • oglasna sporočila Mirable Photography bodo jasno razvidna in jasno ločena od iger in tekmovanj.

 

Omejitev odgovornosti

Katja Pucko s. p. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da Katja Pucko s. p. ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo Katja Pucko s. p. kupca obvestila o spremembah in mu omogočila odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

Prodajalec ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih prodajalec v primeru vednosti ne bi potrdila oziroma sklenila pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

 

Pritožbe in spori

Katja Pucko s. p. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Katja Pucko s. p. se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s podajalcem Katja Pucko s. p. lahko poveže telefonsko na telefonsko številko 025737077 ali po elektronski pošti na katja@mirablephotography.si. Pritožba se odda prek e-poštnega naslov ali preko kontaktnega obrazca. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Katja Pucko s. p. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da kupec ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Katja Pucko s. p. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Spletno reševanje sporov

Podjetje Mirable, fotografija, Katja Pucko, s. p. trenutno še nima izbranega izvajalca IRPS. Povezava: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

 

INFORMACIJE IN PODPORA

V kolikor imate kakršna koli vprašanja ali težave pri oddaji naročila nas kontaktirajte na katja@mirablephotography.com ali preko telefonske številke 025737077 od ponedeljka do petka po 15.00.

Ob registraciji se uporabnik zavezuje, da se strinja z vsemi splošnimi pravili in pogoji uporabe spletnih vsebin. Vsakič, ko se prijavite na https://mirablephotography.com/ potrjujete, da se strinjate z vsemi določbami, ki so opredeljene v pravilih spletne strani in splošnih pogojih uporabe – ter jih tudi sprejemate.

Če se s splošnimi pogoji ne strinjate, ne smete uporabljati spletnih vsebin strani https://mirablephotography.com/ in se ne smete registrirati.

 

 

Ta akt je veljaven od 2. 1. 2021.